Pe HaiSaRadem.ro vei gasi bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online. Nu ne crede pe cuvant, intra pe HaiSaRadem.ro ca sa te convingi.
Data înscrierii: 23/Dec/2005 Mesaje: 25 Locație: Oradea
Trimis: Mie Ian 18, 2006 12:15 pm Titlul subiectului: AM NEVOIE DE PAREREA VOASTRA!!!
deci...CE PARERE AVETI??CUM AR TREBUI SA SE NUMEASCA CEI DIN El-roi..care vor juca in scenete??stiti ca intentionam sa incepem acel grup de scente...si as vrea un nume..cu care sa fim cunoscuti si de altzii din afara...ca la noi in bis vom fi cunoscuti simplu..o parte din grupa EL-roi...da in alte parti..ar trebui sa vem un nume..!!ce ziceti??/astept propunerile voastre...k??ceva scurt fain..si care sa ne reprezinte...!!ma bazez pe voi toti!!!
3.2.1...START.....incepem cautarea noastra...!!!
MULTUMESC! _________________ D-l sa te rasfete cu DRAGOSTEA LUI!!!
Data înscrierii: 27/Dec/2005 Mesaje: 19 Locație: oradea
Trimis: Sâm Feb 04, 2006 6:34 pm Titlul subiectului: parerea mea
cred ca ar trebui sa ne gandim la nume cand suntem totzi cred ca ar fi una GOD'S DISCIPLES sau THE ONE _________________ HUSH LITTLE BABY ..DON'T YOU CRY..DADDY'S GONNA SING YOU A LULLABY..EVERYTHING'S GONNA BE ALLRIGHT...LORD'S GONNA ANSWER YOUR PRAY TONIGHT
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum