Pe HaiSaRadem.ro vei gasi bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online. Nu ne crede pe cuvant, intra pe HaiSaRadem.ro ca sa te convingi.
Data înscrierii: 29/Dec/2005 Mesaje: 4 Locație: Oradea
Trimis: Dum Iun 25, 2006 11:50 pm Titlul subiectului: cum credeti ca a iesit programul.....astept raspunsuri :)
ce ziceti....cum a iesit.... super o fost? io zic ca da mai ales baietzi imbracati in portocale mecanice...hai olanda ....astapt pareri despre program SA TRITI BINE !!
Data înscrierii: 16/Noi/2005 Mesaje: 14 Locație: Oradea
Trimis: Sâm Iul 15, 2006 8:50 am Titlul subiectului:
mnoah ... apu io amu ce pot sa zic ... o fost tari mah ... super chiar... a fost una din serile alea memorabile .... (dar waii ... cum se uita lumea la noi pe strada ) )... anyway ... poate ca o fost cel mai fain program ... si original ... pe care l`am sustzinut vreodat` ... !!!
ViVa La France !!! _________________ "I can do all things in Him who strengthens me."
Data înscrierii: 27/Dec/2005 Mesaje: 5 Locație: Oradea
Trimis: Vin Iul 28, 2006 4:18 pm Titlul subiectului:
mey programu` mie mi s-o parut k o fost f fain i-am dat gata p toti (EL-ROI-Baza) si voi baietzi ati aratat cool asa toti in portocaliu...oricum o fost fain si de neuitat
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum